Skechers kenkien esittely

Sen lisäksi, että Skechersit ovat miellyttävät jalassa, ne mahdollistavat luonnollisen ja tehokkaan askelluksen. Merkin tavoitteena on valmistaa kenkiä, joita käyttäessäsi voit tuntea enemmän ja reagoida nopeammin. Kengät ohjaavat sinua askeltamaan oikein ja taloudellisesti, mikä on tärkeää kenkiä valittaessa.

Kun haette mukavuutta jalalle työssä ja vapaa-ajalla, merkki on SKECHERS!

Esittelen muutamat Skechers malliston kengät, jotka löytyvät heti varastostani Suomesta. Skechers kenkämerkiltä löytyy tuhansia erilaisia kenkiä valikoimasta aina golfkengästä turvakenkään, ja rantasandaalista juoksukenkään, sekä kaikkea siltä väliltä.

Jusutrainingin sivustolta löytyy Suomen laajin valikoima Skechersin kenkiä. Tilaan myös yksittäisiä pareja väristä tai mallista riippumatta tarpeiden mukaan.

IMG_8476

Tropiikin tyylinen kuosi kengässä. Tämä lähes saumaton kenkä tuo mukavuutta jaloille koko työpäivän ajan. Mukavuuden täydentää memory foam -pohja, joka syleilee ja hellii jalkapohjaasi. Kengässä on erittäin pehmeä, mutta kestävä materiaali. Lisäksi kengästä löytyy iskuja vaimentava ja keventävä FlexSole -välipohja. Kenkä on päivittäisessä käytössä todella kevyt.

IMG_8478

Soveltuu hyvin työn lisäksi myös kuntosalille.

IMG_8480

Skechers on alusta asti panostanut kengissä nimenomaan niiden käyttömukavuuteen, joka on tälläkin hetkellä huippuluokkaa kilpaileviin merkkeihin verrattuna.

IMG_8477

Tämä vaalea kenkä soveltuu esim. Sairaalassa työskentelyyn.

IMG_8481

Tumma kenkä soveltuu esimerkiksi parturityöhön. Memory foam pohjallisen ansiosta jaksaa seisoa koko päivän ilman, että jalat väsyvät.

IMG_8475

IMG_8482

Kenkien tilaus myynti@jusutraining.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s