Miesten mallistoa

Skechers perustettu 90-luvun alussa Kaliforniassa. Yrityksen lähtökohtana oli suunnitella miehille arkeen soveltuvia kenkiä, joita ei ollut ensisijaisesti tarkoitettu urheiluun, vaan lähinnä vapaa-ajan käyttöön. Kansainvälistä menestystä laajasti nauttiva yhtiö tuottaa nykypäivänä jopa tuhat erilaista kenkämallia, joiden saatavuus kattaa lähes koko maailman.

Kyseisen merkin kengät ovat saaneet inspiraationsa katumuodista. Yrityksen kengät jalassasi saat varmasti myös itse ansaitsemasi huomion. Merkin kengät ovat tunnettuja värikkyydestään sekä näyttävistä yksityiskohdistaan, joten ne sopivat hyvin vapaa-ajan käyttöön.

IMG_8486

Jalkaan istuva memory foam -pohja löytyy näistäkin kenkämalleista.

IMG_8487

Heti varastossa koot 41-46 mustasta sekä tummansinisestä kengästä.

IMG_8490

Tässä on yksi suosikeistani työkenkien osalta! Nauhallinen malli menee huomaamattomasti myös jopa suorienhousujen kanssa.

IMG_8489IMG_8488

Vastaavasti, jos on kovasti kantapäiden kanssa ongelmia, niin suosittelen tätä Skechers Ultra kenkää, joka on erittäin pehmeä jalalle. Kengän idea on, että paino ei jakaudu kantapäälle, vaan tasaisesti koko jalkapohjalle. Siksi kenkä on täysvaimennettu päkiästä kantapäähän asti. Lisäksi kyseessä on leveälestinen malli, jolloin jalkapohjan lihakset pääsevät liikkumaan työpäivän/lenkin aikana.

IMG_8485

Turvakenkä mallistoa löytyy  tästä alta. Sporttisen mielekäs ja turvallinen jalkine. Tästä mallista löytyy myös FlexSole vaimennus välipohjassa, joka helpottaa jaksamaan pidemmänkin työpäivän. Isona etuna kengän keveys ja leveys. Kengässä pitävä kumipohja sekä turvakärki.

IMG_8491

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s