Tammikuu 2016

Mitä firmalle kuuluu?

Eletään tammikuun parempaa puoliskoa, kohti kevättä mennään jo kovaa vauhtia!

Joulu ja vuodenvaihteen aika meni nopeasti sekä itsellä että yrityksellä.

Kaikkihan lähti liikkeelle firmaan nähden siitä, että haluan tuottaa ihmisille laadukasta kenkää työhön ja vapaa-aikaan. Työ on se iso sana tässä kokonaisuudessa. Me vietämme työssä suurimman osan päivästämme. Turhaan ei nosteta esille myöskään työhyvinvointia. Miten sinä jaksat työssäsi. Miten jalkasi jaksavat työssä?

Työni puolesta seuraan jatkuvasti, millaisia kenkiä ihmiset käyttävät. Olen huomannut, että olemme usein valmiita maksamaan satoja euroja jalkapallo-, sisäpeli- ja juoksukengistä, mutta silti työskentelemme 8-10h päivässä uskomattoman surkeissa läpysköissä, jotka tekevät hallaa jaloille ja selälle.

Myös myyntikoulutukset ovat osa yritykseni toimintaa, koska minulla on takaraivo täynnä ideoita siitä, miten jokainen firma kykenee parantamaan omaa tulostaan hyödyntämällä asiakaspalvelua ja lisämyyntiä. Myyntikoulutuksieni tarkoitus on herätellä työntekijöitä, nostattaa tunteita ja lisätä puhtia myyntityössä menestymiseen. Jokainen koulutuksissani olleista tietää, että ne ovat turhien kalvosulkeisten sijaan melkoista ajatusten ja tunteiden vuoristorataa, joka toimii!

Miksi yhdistää asiakaspalvelu/myyntikoulutus/lisämyyntivalmennus ja kengän myynti!? Minäpä kerron oman tarinani:

Useita vuosia olen työskennellyt myynnin parissa myyjänä sekä esimiehenä. Olen myös työskennellyt liikunnan parissa eri lajiryhmissä valmentajana. Vuosi sitten olin vielä myymäläpäällikkönä urheilukaupassa ja päivittäin asiakaspinnassa työskennellessä huomasin kenkien tärkeyden sekä vapaa-ajalla, työssä että harrastuksissa. Saahan niitä kenkiä jalkaan muutamalla eurolla, mutta miksi ei satsaisi laadukkaaseen, kevyeen, kestävää ja vaimennettuun kenkään! Mielekkyys on se isoin asia kenkää valitessa.

Myös myyntikoulutuksista on usean vuoden työkokemus. Kuluneen vuoden olen vastaavasti myös kouluttanut asiakaspalvelua, myyntiä sekä huomaamatonta lisämyyntiä suomalaisille yrityksille ja ketjuille. Nautin siitä, että oma kädenjälkeni näkyy monen firman myynti- ja asiakaspalvelutilanteissa. Lisäksi tykkään jatkuvasti seurata asiakkaana asiakaspalvelijan toimintaa ja haastaa häntä tekemään onnistunutta myyntityötä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi. Tein itselleni firman, jossa itse pääsen toteuttamaan itseäni ja haastamaan itseni päivittäin. Yksityisyrittäminen ei ole helppoa, mutta onnistumiset motivoivat.

Käsikädessä kuljemme… tällä kertaa ei taloon autioon, vaan firmaan, jossa työskennellään jalkojen päällä. On päiviä, jolloin Jusutraining rantautuu firmaan koulutuspaketin kanssa ja vastaavasti myös kengät mukanaan! Jusutraining tulee näkymään tämän vuoden aikana niin kauppakeskuksissa pop up -tyyliin, kuin vastaavasti sairaaloiden yms toimijoiden taukohuoneissa ja käytävillä. Siellä missä ihmiset liikkuvat on myös Jusu ja laadukkaat jalkineet!

Miksi Skechers merkki?

Haluan olla luomassa ensimmäisissä aalloissa Suomeen Skechers hypetystä. Viitisen vuotta kyseisen kenkämerkin kenkiä ollut päivittäin jalassa työssä ja harrastuksissa allekirjoittaneella. On se vaan uskomattoman laadukas kenkä!

USA:n toiseksi suosituin kenkämerkki ja työkenkien kärkimerkki! Pohjoismaissa alkaa kenkää näkymään liikkeissä isoina seininä, puhumattakaan Aasiasta, Euroopasta tai Pohjois-Amerikasta. Manhattanilla pelkästää on jo 3 isoa brandstorea turistien onneksi. Skechers yrityksenä valmistaa kaiken kaikkiaan yli 4000 erilaista kenkämallia tällä hetkellä. Rantasandaalista turvakenkään, korkokengästä juoksukenkää ja siltä väliltä.

Päivittäin asiakkaiden vilpitön innostus tähän täällä tuntemattomaan merkkiin sykähdyttää! Memory Foam, vaimennus, keveys ja mukavuus! Loistava yhdistelmä.

Miksi verkkokauppa?

Pyrin palvelemaan koko Suomessa asiakkaat mahdollisimman hyvin. Joka paikkaan en kerkeä viikottain tai kuukausittain esittelemään kenkiä. Ihmisten puheiden kauttahan tämä kenkäinnostus leviää ja nykyään netin välityksellä kengät saadaan helposti kuluttajalle tilattua. Pystyn nettikaupan ohella edelleen palvelemaan asiakkaita myös yksilöllisesti, mutta tarkoitus on tuoda Skechers kaikkien saataville. Yksilöllisellä palvelulla tarkoitan sitä, että asiakas voi tiedustella sähköpostin välityksellä kengistä, jotka eivät näy verkkokaupassa, mutta ovat myynnissä esimerkiksi Euroopassa/Amerikassa. Pystyn tilaamaan vaikka vain yhden parin kenkiä ilman mitään ylimääräisiä lisäkustannuksia asiakkaalle. Palvelen yksilöllisesti myös, kun suosittelen asiakkaan käyttöön jotain tiettyä mallia hänen tarpeisiinsa. Pitkät asiakaskontaktit ovat tämänkin työn suola.

Verkkokaupasta tosin ei pysty ostamaan asiakaspalvelu tai myyntikoulutuksia. Nämä koulutukset räätälöidään kasvotusten viimeistä piirua myöden asiakkaan vaatimusten mukaan, joten niistä yhteydenotot jatkossakin sähköpostiin myynti@jusutraining.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s