Monen monta askelta!

Hyvää pääsiäistä kaikille. Pitkin talvea olen huudellut sosiaalisessa mediassa, että Jusutrainingilta löytyy laajin valikoima Skechersiä. Nyt on aika lunastaa lupauksia myös ns. julkisesti. Useat ihmiset ovat tavanneet allekirjoittaneen kuntosaleilla, messuilla tai yritystapaamisissa. Jusu ja kengät ovat tulleet tutuksi monille. Olen törmännyt ja törmään jatkossakin kysymyseen ”Miksi sinulla ei ole kaikki kengät esillä nettikaupassa?” 

Tottahan se on, että täytyy olla valikoimaa esillä. Seuraavina päivinä tulen postailemaan kenkien kuvia tänne blogin puolelle enemmän. Perustan myyntini kuitenkin henkilökohtaiseen palveluun. Kun asiakas on konkreettisesti silmien edessä ja käsin kosketeltavissa, pääsen näkemään asiakkaan askelluksen tarkemmin ja ohjeistamaan juuri hänen jaloilleen sopivat kengät.

Jatkossa siis pystytte tilaamaan kauttani sähköpostilla kenkiä yhä laajemmasta valikoimasta. Hommahan toimii seuraavasti:

  1. Olette löytäneet sivuiltani mielyttävät kengät
  2. Otatte yhteyttä sähköpostilla myynti@jusutraining.com tai puhelimitse
  3. Keskustelun perusteella infoan teitä kengän saatavuudesta
  4. Lähetän teille laskun sähköpostilla
  5. Lasku kun on kuitattu ja näkyy yritykseni tilillä, niin teen tilauksen/lähetän kengät teille
  6. Palvellaan monipuolisesti ja ammattitaidolla

 

IMG_1822

Laitetaan vähän esille naisten juoksukenkää kuvien muodossa seuraavaan postaukseen. Ennen sitä tosin heitän ilmoille Jusun mielipiteen… itseasiassa kannanottoni urheilukauppamaailmassa vellovaan myyttiin!

Nimittäin törmään jatkuvasti kommenttiin: ”Tuota niin niin, onko tässä se ronaaaaaaatiotuki? Kloppi tuolla kaupungin urheeeluliikkeessä sanoo, että pitää olla ronaatiotuki!” Mitäs muita vaihtoehtoja siellä liikkeen hyllyssä oli kuin mainitsemiasi Pronaatiotuki -kenkiä!?

Oli muitakin vaihtoehtoja… Mutta alennuksessa juuri se ”pronaatiotuella” vahvistettu kaksoishinnoiteltu lenkkikenkä, joka on kuulemma hemmetin hyvä! Myyjäkin kuulemma juoksee sillä koko ajan… Silti todellisuudessa kyseinen myyjä seisoo 8h työpäivän neutraaleilla lenkkareilla, joissa ei ole tietoakaan pronaatiotuesta..

SONY DSC

 

Ihmiset, arvon asiakkaani! Kyseenalaistakaa lenkkikenkiä ostaessa lähtökohdat kengän hankinnalle.

Itseasiassa myyjät! Teidän tehtävä on varmistaa, että mihin käyttöön asiakas hakee kenkiä! Juokseeko millaisella alustalla, asfaltilla tai kenties maastossa. Paljonko juoksee viikossa? Onko maratoonari? On suuri ero olla kolmen ja puolen tunnin maratoonari kuin vastaavasti 5.30h aikaa juokseva. Kaksi tuntia pidempään kilpailusuoritetta tekemässä. Entä millainen on juoksutekniikka? Millainen askel? Astuuko kannalle kovasti? Onko jalan lesti leveä?  Vaimennukset kuntoon!

Teeveessä on formaatti, jossa monen askeleen jälkeen tavoitellaan miljoonaa! Juoksukenkiä ostaessa myyjän täytyy varmistaa monen monta askelta ennen kuin päästään tähän miljo.. ammattimaiseen kenkäsuositteluun.

Itse allekirjoittaneena pystyn sanomaan asiakkaalleni suoraan, jos jokin valikoiman kengistäni ei sovellu hänen jalkaansa. On esimerkiksi ylipronaatiota tai vastaavaa, jota ei mallistoni kengillä pystytä helpottamaan askeleen muodossa.

Pystyn vain puhumaan itsestäni. Kipeää tekee lukea kenkämainoksia juoksukengistä, jotka ovat muutaman kympin hintaisia. Ja valitettavasti lenkkipolullakin tulee vastaan lenkkeilijöitä, joiden kenkiä ei ole tehty juoksemiseen.

Myyjien ammattitaito näyttelee kovasti juoksukenkää valittaessa. Onneksi todellakin löytyy myyjiä urheiluliikkeistä, jotka uskaltavat tuoda mielipiteensä asiakkaan askellukseen, kenkävalintaan sekä merkkiin. Teille, jotka tunsitte piston sydämessä kenkämyynnissä; Rämällä autolla ei ole mielekästä ajella, sama pätee juoksukenkiin! Kropassa paikat hajoaa jaloista selkään. Älkää laittako asiakasta maksamaan ominaisuuksista, jotka ovat hänelle turhia. Asiakas maksaa ammattitaidosta sekä palvelusta, joka kuuluu kyseisen tuotteen myyntiin.

One thought on “Monen monta askelta!

  1. Moi. Oletko, koska ja missä Hyvinkäällä / Tampeteella/Helsingissä tai lähiseuduilla esittelemässä sketcher.ä . Onko em.alueilla jälleenmyyjiä? Tuote ei ole ennestään tuttu joten haluaisin sovittaa kokoa ja muutenkin tutustua kenkiin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s