”Kultakimpaleet jaloissa”

Pakko mainostaa sitä tosiasiaa, että pääsen päivittäin työskentelemään kultakimpaleiden kanssa. Skechers Memory Foam -pohja on jotain sellaista, mitä ei miltään muulta kenkämerkiltä löydy! Kaikissa Skechers kengissä ei ole tätä ominaisuutta, mutta nyt puhunkin nimenomaan Memory Foam-pohjalla varustetuista kengistä.

Päivittäin ohjeistan asiakkaitani valitsemaan oikeat kengät eri käyttötarkoituksiin salilta lenkkeilyyn ja vapaa-ajalta töihin.

IMG_3930

IMG_3932

IMG_3931

IMG_3938

Skechers Memory Foam flex appeal -kengät muistuttavat ulkoisesti kovasti Nike Free -kenkiä. Kuten Niken Freet, niin myöskään Skechers Memory Foamit eivät ole juoksemiseen tehtyjä kenkiä. Silti liian usein näen ihmisten juoksevan kyseisillä kengillä. Sen sijaan kävelylenkille nämä kengät ovat erinomaisia.

IMG_3925

IMG_3926

 

Memory Foamissa on tämä kultaakin arvokkaampi ominaisuus kilpailijoihin verrattuna. Kengissä on jalkapohjan mukaan muovautuva ”pohjallinen”, joka on erittäin pehmeä jalkapohjaa vasten. Jotkut halppismerkit ovat tuoneet markkinoille Memory Foamia muistuttavaa materiaalia kengissä, mutta ainoastaan Skechers Memory Foam palautuu käytön jälkeen ja on kengät uudelleen jalkaan laitettaessa edelleen erittäin pehmeä. Pohjat eivät lässähdä pannukakuksi kengän sisällä, kuten monella muulla merkillä. Silti korostan, vältä kengällä juoksemista!

Memory foam tuntuu aluksi erittäin jännältä jalkapohjien alla, sillä se tunne on täysin erilainen kuin kilpailijoilla. Erittäin miellyttävä jalkapohjallesi. Arvostakaa jalkojanne.

IMG_3936

IMG_3929

IMG_3935

Päivittäin asiakkaat yllättyvät kengän keveydestä sekä lähes saumattomasta sisäpinnasta.  Huomioitavaa on myös, että kengät ovat leveälestistä mallia. Etenkin vaivaisenluun kanssa kamppailevat asiakkaat kehuvat kenkiä erinomaisiksi hankinnoiksi. Myös kenkä tukee jalkaasi täysin uudella tavalla, johon esim ”lättäjalat” eivät ole tottuneet! Monta jalan ongelmaa pyyhitään jatkossa pois arjesta ja fiilistellään taloudellisin askelin päivästä toiseen.

IMG_3940

Skechers kengät ovat loistavia myös ryhmäliikunnassa, kuntosalilla sekä päivittäisessä käytössä työelämässä, jossa joudutaan olemaan jalkojen päällä.

Oletteko mitanneet päivittäiset askelmäärät työpaikallanne? Iso missiohan minulla on työkengissä; haluan saada ihmisten jaloista pois ne ”muovisekoitus mökkikengät”, joita ei varmaan kenellekään tarvitse erikseen nimetä!!! Vaihdetaan ne laadukkaisiin vaimennettuihin kenkiin, niin säästetään iso penni omassa terveydessä ja hyvinvoinnissa! Kokeilkaa Skechersiä, niin ei tarvitse enää puhua siitä, että kengät painavat ja hiertävät.

Mehän näemmekin taas elokuusta lähtien ympäri Suomen. Jusutraining jalkautuu Skechers kenkien kera kuntosaleille, sairaaloihin, tapahtumiin sekä työpaikoille. Otahan yhteyttä jos ja kun kiinnostuit kengistä.

IMG_3937

IMG_3941

IMG_3934

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s