Tehokas peliaika – tuottoisa yritys

Kerron tarinan tähän alle esimerkkinä omasta arjesta asiakkaan roolissani:

Tykkään pysähtyä tuossa Jyväskylän seudulla useasti erään isomman tien varteen kaffeelle ja samalla hoitaa liiketapaamisia yms. ohimennen paikasta toiseen.

Eräänä kiireettömänä tiistai aamupäivänä pysähdyin samaiselle bensikselle ja menin asiakkaan roolissa tuttuun tapaan ostamaan kahvit. Menin pelkän kahvin kanssa linjaston päätyyn ja minut rahastettiin parin kolikon verran. Toki kysyttiin väsyneeseen tyyliin ”saisiko olla muuta”, johon vastasin Jusumaiseen virneeseen, ”että Mitäs se tarkoittaa”?

Tuoreet croisantit ja pullat tuoksuivat nenääni linjastoa edetessäni, mutta myyjä ei tehnyt elettäkään sen eteen, että olisin ostanut hänen ammattitaidon avulla huomaamatta itselleni mielihyvää!

Tarina jatkuu; Siirryin läheiseen pöytään miettimään seuraavaa! Miksi on niin hemmetin vaikeaa vastata siihen minun kysymykseeni edes jotain, jos kerta minulta kysytään saisiko olla muuta? Se hemmetin täytelause siihen myyntityöskentelyyn on niin turhaa!

21244FDF-2D1E-44CC-9C30-832CD9B1162C

Tarinan opetus; Lähipöydässä laitoin kiireettömän aamupäivän ratoksi livescoren tulosseurannan päälle KHL lätkästä ja seurasin 2.erän eli noin 20min ajan (kakkoserässä ei ollut pahemmin pelikatkoja, jäähyjä tai maaleja) joten peli eteni nopeasti, kuten myös kyseisessä toimipisteessä ihmisiä kävi samaisen asiakaspalvelija pakeilla samaisena aikana lähes 50. Kirjasin tukkimiehen kirjanpidolla jokaisen helvetillisen lauseen jonka kuulin korvaani, jos joku ei vielä tiedä niin lause oli ”saisiko olla muuta”! Lätkä erän loputtua olin kuullut 38 kertaa kyseisen lauseen. Yhtään itseäni nostattamatta jalustalle myyjänä tai kouluttajana, niin voin vaatimattomasti todeta: ”Jos kyseinen asiakaspalvelija olisi käynyt Jusun opissa, hän olisi maksanut tämän tehokkaan 2.erän aikana oman palkkansa linjastolla ja koko loppu työaika kyseiseltä päivältä olisi ollut firmalle tuottoisaa!

Sinä asikaspalvelijana, te myyjänä, yrityksen esimies, firman rahoittaja? Kevät 2019 on jo kovassa vauhdissa. Reagoidaanko hyvään kevääseen tehokkaalla tekemisellä ja herätään nykyaikaan? Saisiko olla muuta ei ole mitään! Tyhjäntoimittajia jokaisen asiakkaan kanssa. Asiakas on se joka odottaa teiltä ammattitaitoista otetta ja te voitte jatkossa hyödyntää sen ammattitaitonne!

0E8427DB-1141-4DF4-BE5D-F480648F746C

Henkilökohtainen myyntityö? Treenaanko sitä henkilökohtaisesti?

Kuka palkkasi maksaa? Mikä on asiakkaan rooli siinä maksamisessa?

Pohdi näitä asioita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s