Koulutukset

Onko työpaikallasi nähtävissä tehottomuutta? Eikö kassa kilise, vaikka asiakasvirtaa on? Eivätkö myyntitapahtumat johda haluttuun lopputulokseen? Takkuaako lisämyynti? Eivätkö lisämyyntitsemppaukset löydä perille myyjien takaraivoon?

Olen Jusu Lammi, myynnin  personal trainer, ja valmiina nostattamaan firmasi tulosta korjaamalla nämä ongelmat! Ota yhteyttä myynti@jusutraining.com, niin räätälöidään yhdessä pullakaffeen äärellä juuri sinun työpaikallesi sopiva koulutuskokonaisuus, joka varmasti tehoaa!

jussilammi

Teen säännöllisesti asiakaspalveluun- ja lisämyyntiin liittyviä koulutuksia firmoille, sekä puheenvuoroja erilaisissa tapahtumissa. Unohdetaan ne turhat kalvosulkeiset, ja pureudutaan suoraan ongelmakohtiin, joita työpaikoilta löytyy. Koulutusten ideana on aktivoida jokainen kuulija ja herätellä heitä asiakaspalvelun ja myynnin koviksi tekijöiksi. Varoituksen sanana, koulutukseni herättävät tunteita itkusta iloon, mutta juuri sen on todistettu toimivan, kun haetaan tulosta näinä haasteellisina aikoina!

Jokainen asiakas on mahdollisuus.

Esimerkki koulutuksesta:

– Koulutusta edeltävällä viikolla vierailen havainnoimassa yrityksessä haamuasiakkaan roolissa. Kerään kokemuksia yrityksestä, asiakaspalvelijoiden palvelusta, myyjien myyntityöskentelystä, lisämyynnistä yms.

– Koulutuspäivänä 3-5h/ryhmä (1-20hlö) rakentavaa ja herättelevää keskustelua kehitettävistä asioista yrityksen henkilökunnan kanssa. Koulutus pohjautuu täysin heidän toimintatapoihinsa yrityksessä käytännönläheisellä koulutustyylillä.

– Kuulijaläheinen lähestymistapa opetuksellisesti. Haastan kuulijan kaikilla koulutuksen osa-alueilla.

– Koulutuksen jälkeen kuulijoille pääkohdat koulutuksesta materiaalipläjäyksenä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myynti@jusutraining.com tai puhelimitse 0451350183, niin kerron lisää ideoistani!